KLICK POW


GOD NATT!

Cattis tycker att jag ska skriva nått intressant i min blogg..och helst nu, just nu vid denna okristliga timme på dygnet, skulle chansa på att hon har absolut för lite att göra (förutom att sova) ....VID DENNA OKRISTLIGA TIMME .
Jah!
Imorgon är det alltså nyårsafton o: jisses, tiden går snabbare än, något riktigt snabbt! Dock känns det inte riktigt som det brukar göra, sådär att oj oj då men det var ju nyss nyår!!!  För det känns som det e så mycket som förrändrats, som om jag hunnit med rätt mkt på denna tiden faktiskt, SOM att byta hårfärg typ ... 4 ggr elr nått sånt x3 fniss~
Jaaag har väl inga direkta nyårs löften förutom att.. jag ska köpa ett gymkort VARSOMHELST FÖR FAN!?!?  BARA GÖR DET!
SEEN... ska jag varje månad lägga undan lite pengar så jag fan kan ta o tattuera mig snart JEWSUS ...vilken tid de kmr ta.
Sen e de ju de där med balen o allt, hur fan ska ja göra? Jag måste ha en kavaljer?! men jau? ._.
SEN är det ju hela grejjen med klänning o allt? XD asså folk verkar ju spendera flera tusen på klänning o sånt...men vafan?! kan mnan inte typ bara köpavilken jävla klänning som helt? eller sy den sj till och med .__. . dock skulle jag vilja åka till beyond retro och hitta en, men det lär inte hända, det har jag en stark känsla av.
MEN?! H&M kanske har något!?!? AHAHAH ..aaah...
juste löften vare ju... alltså jag har inga lämna mig ifred?!?!? ...Lämna in mitt cv till några ställen kanske vore bra dock.. okej då.
OCH! jag borde städa mitt rum oftare! :D WOUH!
Hmmm... Jag vill pierca septum, kunde gjort det idag samtidigt som Cattfnisslet, men det blev ju liksom inte av, kostar ju fem hundra. OCH JAG VILL INTE GÅ RUNT O KÄNNA MIG WANNA B?! XD buhuhuh jag kan ju inte härma dig juh?! ... men jag vill *dreggel* ... såvi får ju se hur det blir.. jag vet ej hur jag ska göra med dem jag har i kinderna :C jag tycker verkligen om dem, men jobb jobb jobb!? >: wtf to do? ALLA säger ju att man inte får jobb för dem, ändå ser man fiolk med piercingar som jobbar, så vem ska man lite på??!?!
Aja... IDAG ÅT JAG PÅ BURGER KING! täbnkte att det kunde ju va sådär über intressant att veta! OJAH ..enormt O:
Det var faktiskt gott...dock det enda jag ätit...eller okej nu när jag kom hem för typ en halvtimma sen smög jag i mig lite youghurt oxå, annars hade jag dött XD suck.
Just nu känner jag dock inte att jag har något mer att dela med mig av... det ligge  två gosiga råttor här :D åh va mysigt<3
GODNATT!!!~

julafton? o:

jaaauuww.... då var det dax för ännu en julafton c:
Det e synd att man inte e liten längre så man kunde glädjas lika mycket åt den som man gjorde då XD
DET E SÅ TRAGISKT! D:
Jag vill liksom känna samma pirriga känsla :'D aja för la se hur det gå nästa jul~~
Nu e man brunhårig oxå...så main .__. men det duger faktiskt :3 mjau
Hmm just nu e det Carl bertil johnsson på tv...det suger...finns inget dystrare O:
Alltså även om allt dfetta e tradition på tv tänker man ju att de kunde förnyas lite XD annars kommer ju folk nästan sluta att kolla? right?
Hmmm.... Egentligen hade jag ju inget o säga..tänkte bara skriva för att kanin jäveln inte ska klaga på att man e seg o:
POFF! ~~

God Jul :3


durkkadurr :D

Usch jag behöver hjälp med massa känns det som, jag vill ha ett par pärlor som inte finns i Sverige och för tillfället har jag också glömt var dem heter. Sen har vi ju en härlig redovisning morgon! Som vi då tänkte skulle vara spontant (=inget "manus") vilket då inte e min starka sida eftersom jag blir så extremt nervös när jag ska stå inför en grupp, speciellt om jag inte är förberedd?! Och jag vill verkligen inte få ig. ^^'
Sen behöver jag hjälp med hur man kan fläta snygga armband? Men det kanske går att hitta nått fint på las internetoz... Sen skall jag baka hade jag tänkt och, jaa , jag får väl helt enkelt hoppas recepten jag hittar e bra, dock behöver jag en sån där form med avtagbar botten "/ . hoppas det finns någon som jag kan låna det av :O
Jag har fixat lite julklappar o så till folk, men e helt borta, har knappt nån aning om vad jag köpt osv, så måste nog kolla igenom allt och organisera det lite o.o suck...
Annars e väl inte livet så pest dock. :O eller okej vissa grejjer stör mig,men man kan ju inte göra nått åt allt, får väl se hur jag löser det. D: UH!
Men det e ju trotts allt jullov snart<3 MMH~ ska bli så skönt XD , önskar dock att jag tänkt lite tidigare o skaffat fram ett jobb kanske? MEN ÄSCH! det hör till framtiden...eller nått sådant.
Aja ... SWOOSCH~~ OwO
tänker lite på witch när ja kollar på denna, dunno why o:

MJEOUWFGH

Mmmmmmhhh.... nu har jag inte skrivit på ett tag O:
Det e rätt dåligt av mig, jag förstår inte hur jag ska lyckas hålla igång min blogg XD för ärligt talat , det hände rju inte SÅ mkt intressant i en normal människas liv o: Jag är inte shopoholic, och jag orkar inte visa vad jag har på mig var eviga dag, eller beskriva va ända del av måltiderna jag ätit på dagen  O:
Så det blir väl mest random grejjor I guess.
Förra måndagen var jag i Stockholm o kollade på Deftones.
Vi körde först dit mja då på typ 4 timmar , för att bara kolla på konserten för att direkt dra hem igen XD . det var faktiskt relativt ansträngade, då jag inte åt normalt på hela dagen heller, höll på att svimma när huvudbandet skulle börja o var tvungen att tränga mig ut (win win!) :D Men det gick bra! Och bandet var ju oxå relativt bra, de underhöll väl, men det är mycket roligare att gå på ett band man sj tycker om, nu var det ju mest för lilla Kattfniss's skull :O
Aja fick ju iaf käka på mc donalds sen :D  o trots att  jag hela veckan tjatat om cheese burgare envisades jag med att köpa nån jävla kyckling grejj .___. jag har nog tjatat om cheese burgare i snart tre veckor XD och fortfarande har det inte blivit någon? Plus då inräknat att jag bara bor några meter ifrån båda burger king o max, my needs are failing .__.
Verkligheten är föresten helt borta för mig kommer inte ihåg nått, eller jo kommer ihåg gör jag men jag skiter i det :D  Allt som har med skolan att göra käns för tillfället som bortblåst, men vafan ska ja göra XD ..det e så himla tråkigt, imorgon har jag redovisning men det tror jag att jag på nptt sätt ska lyckas få gjort iaf, men sen har vi ett jävla samhälls prov på fredag o vet fan hur det kommer gå, antagligen åt skogen :D men jag hoppas ju iaf på ett G, tänker inte faila samhällskursen! AND SO B IT!
Jaaa egentligen sitter Jim o väntar på att vi ska gå ... men det lär ju inte hända eftersom jag e ett segt as som sitter här o skriver : D
Fast, jag borde ju vara snäll och gå, flr jag har ju egentligen inget mer att skriva om? Eller har jag?
Njae faktiskt inte. Jag skulle vilja åka te Ullared D:  Samt behöver jag recept på goda muffins, om någon i världen läser detta skulle ni ju kunna tipsa om något! :D TACK?!
Samt har jag inga bilder från Deftones inne på datorn än, men det skall bli inom någon seg framtid :3
Tjoff!
LOL BÖG MANGA : D<3


RSS 2.0