PIKACHWEEWWEEWEWWWeeehhh

Tjooohooosan : D
Helgen känns väldigt lustig igen, det är inte bra att skippa skolan på fredagarna, man blir helt förvirrad O:.
Samt har jag ju som ett litet lov nu me eftersom jag har tagit ledigt måndag o fredag XD WOHO!
Mjau, igår hängde jag iaf på DH ett tag, dock sög det rätt hårt eftersom det inte fanns nått o göra XD ..
Men drar man in med en fejkad gratis biljett så får man skylla sig själv, INSTANT KARMA (y).
Senare efter DH , drog jag ner till stan för att hänga på krogen med mina små flickor x3
Det var härlig : D FÖR UTOM!! Att vakten på amor säger att jag har falskt leg .__. FUCK YOU!!! säger jag bara det e jag! Man kan ju inte göra mer än visa sitt legg XD
Så han skall bestraffas : D
Sen skall jag belöna alla mina kompisar för bjudandet av drickat ;D Och den mystiska väldigt kissenödiga mannen som bjöd mig på öl, TACK!
Tja och idag har det egentligen inte hänt något annorlunda hängde med Cattfnizz, Jennifer och Elin på a6 ett tag XD  sen mjau nu sitter jag ju här och jaaa, jag vet väl inte riktigt vad jag ska göra :O inget kanske?  SKÖNT :D
OCH JUSTE! PRISA GUD/SATAN/ALLAH (vem ni vill), För lilla Jimsie har skaffat en mobil! :D  och det ska ni veta e värt att fira! XD ..mend et orkar jag inte C:
Pjoff!

Hela Jönköping stormar!

VÄLKOMMEN VINTER!!! :D
Det är äntligen vinter, och det blåser som FAN!
Alltså blåsten är så jävla jobbig, men man kan inte annat än gilla den. Vinden är så vacker, och man kan inte ens se den. :D det ska blåsa oavsett hur jobbigt det är!  MMMH VIND<3
Tjaaa så eftersom det som sagt blåste så mkt idag var jag tvungen att bege mig ner till vättern efter skolan så jag kunde beundra de stora vågorna :D höll på att frysa ihjäl på vägen dit dock xD men det var det värt, vågorna var enorma<3 Syns inte på bilderna jag tog med sämpo-fonen tyvärr D:
Sen besäkte jag biblioteket idag oxå lånade hem lite skräp, fick reda på att sverige inte längre köper in manga, FUCK YOU! ..så kan man la fan inte bara göra när man har en massa serier som folk läser, fan vad besviken jag blir?! ... ta inte in litteratur  från andra länder då heller jäfla rasist sverige! D:
Aja skall väl bara lägga in lite snö bilder nu då för den dära Jennifer väntar ju på mig nu O: och e man inte snabb så ringer hon igen ...o igen ..o igen O:


D:<

Detta måste varit den sämsta helgen någonsin, kanske till och med sämsta veckan?! vem fan vet men sur e jag iaf just nu... eller jävligt mörkt o dystert iaf!
Hatar att inte ha något att göra alls o ingen att prata med heller för den delen, sånna här dagar borde fan inte finnas , idag har varit värre en någon existerande söndag(idag ere lördag dock ett... så tekniskt sett söndag) ...
För det första måste jag gå upp till skolan på en fukkin lördag... sen får ja typ runt o väntar hela dagen på ingenting! .. jag orkar inte alltid vara reaktionen ... suck aja.. helgen e ju snart övr men jag e fortfarande sur skulle jag tro, det beror ju på... så fuck this :C  jag vill inte ens sova... deppigt, ARGH ... att vara arg o sur o depp när man borde sova e inte bra HATA ... kom ihåg min existens nästa gång...annars kanske inte jag gör det! 

TJOPP!!

Hmmm... nu var det ju sådär en miljon månader sen jag skrev igen... MEN!!! nu e en hel massa raderat o tänkte att om mycket försvinner orkar jag kanske börja skriva nått igen O:
FAAASSSSTT...just nu sitter en dum puck o spelar gitarr i mitt öra o tvingar mig kolla hela tiden s¨å lär ju inte bli nått skrivet ändå D:D::D:D: UUUUHHH!!!!
Och snart kanske det kmr folk fråbn ö-haga o våldgästar mig..OM de orkar o_O LATA JÄVLAR!! DET E INTE LÅNGT HIT! XD
FFS....
Iaf... vi kanske ska gå på deftones :C ...min syrra gillar dem... det e inte kul! D:
Fast okej de e ju inte helt värdelösa, meeen inte nått JAG vill ha i julklap precis D:
SUCK!!! O:
UUUH the pressure XD ... nu tvingar det mig att na naaaa AH! ... alltså nynna D: HEMSKA TANKE!!!
AJA... det går uselt ändå XD
men slutar nog skriva nu då o.o blev inget långt inlägg direkt men tangenterna sitter så mongo på denna datorn -...
BAJS!!! : D

RSS 2.0